Tag Archives: Glory

THE BLOGGER INTERVIEW TAG

Some people never forget us, Erika is one such beautiful friend. I often quote that, she has ‘Kind’ in her name so, what else can we say. She is an all-rounder, you must visit her blog to get a feel of what I mean. She has offered me an Interview tag recently.

So, here are the rules:

* Mention the person who tagged you
* Answer the questions in full
* Don’t forget to tag up to ten other bloggers at the end

Here is my take on the questions:

How did you get into blogging?

New country, new mission, and new turmoils of my life couldn’t have been more fruitful. I have always been aware of my love for writing but, my laziness always turns out to be the champ.When the turbulence of my mind crossed a level of saturation, I resorted to my true love i.e. writing. In just over 10 months, it has exceeded my expectations.

What advice would you give to a blogger just starting out?
just pour your heart out. Target the hearts, numbers would follow.

What would be your dream campaign?
Cook a new food item every day, and fill the world with food

Do you have a plan for your blog?
Planning kills the fun. It’s good to be impulsive in these matters. I like controlling the sails in an open sea, let’s see where the boat takes me.

What do you think about rankings?
Rankings with well-defined and specific parameters gives us a good idea about the quality. However, one should not trust them blindly.

I would like to nominate following bloggers for this tag:

Ajay

Sneha

Saaransh

Melanie

Befree2love

Swati

Ramblin’ Rose

Arpita

Divya

Marymuema

Congratulations!!

Brotherhood Award

Here comes another nomination for an award, this time it is for the Brotherhood Award by Shreya. This new kid on the block has got some serious potential. Let me go through the rules quickly:

1) Thank and link back to the person who nominated you for the award.
2) List the Rules and Display the Brotherhood of the world Award logo to your post and/or blog.
3) Answer the questions set to you and then you may create your set of questions for your nominees.
4) Nominate around ten other bloggers and let them know about the award.

Here is my take on the questions asked:

1) Where would you like to go for a vacation?

Ans.: It is Antarctica 😀

2) You can travel back in time, what year would you choose and why?

Ans: I would like to go back to July 2009, that was the month when I did the biggest mistake of my life. I should have gone back to my room after the class. That is when the letter ‘T’ entered my life.  😀

3) What genre of music do you like?

Ans.: I always have a pre-meditated answer for the genre questions, it is “I never limit myself by genres, I watch/listen anything which appeals to me.” I cover everything from ‘Fear of the Dark’ to ‘Wake me up when September ends’.

4) What are your hobbies?

Ans: Writing, reading, and whiskey is slowly moving up the list.

5) How often do you write?

Ans: Just a bit less than the frequency of my breathe.

6) What do you do when someone is upset?

Ans: I diplomatically make them reveal the cause, and then talk through to comfort.

7) Which one do you prefer – desktop or laptop?

Ans: I have never owned a desktop, portable is the need of my work.

8) Do you believe in magic?

Ans: Not at all.

9) If you could bring one fictional character to life, who would he/she be? Why?

Ans: I would like to be a fire-disgorging dragon, and burn some special people of this world. The list begins with  the ‘Man with a hair in his ear‘.

10) If you could change one thing about you, what would it be?

Ans: I am a big failure when it comes to forgiving illogical people. I just cannot ignore them.

I would like to nominate the following bloggers for this award:

1. A Spirited Diva

2. Valerie Mortan

3. Aquileana

4. Sam

5. Nekaar

6. Koivis

7. Wendy Kate

8. Saadia

9. Yashika

10. Eurobrat

The questions to the above nominees are:

1. Do you believe in ghosts? If yes, tell us about the incident which made you believe in them.

2. Do you believe in afterlife and reincarnation?

3. How difficult it is to formulate questions for the fellow bloggers? 😉

4. Do you believe in the existence of hell and heaven?

5. Do you think that online chats are degrading the quality of English?

6. Have you ever written something on the walls of a public toilet?

7. Do you think that astrology is a wing of science?

8. Do you live to eat, or eat to live?

9. What is the most interesting pick-up line you have ever received, or used?

10. What would you do if you were given the power to control people’s mind?

Good luck to the nominees. 🙂

Leibster Award #3

The events of the past week hint that something big is coming my way. Another day, another nomination. This time, Steffany has nominated me for my third Leibster award. I heartfelt thanks to her for this sweet gesture. The answers to her questions are :

1. What impact would you most like to leave on the world?

Ans.: My only objective is to make sure that the number of lovers stays much more than the number of haters.

2. What is your favorite breakfast?

Ans: Anything made from egg whites and fresh fruit juice, and someone to serve it. 😉

3. Where is your favorite place in the world?

Ans: My bed

4. Where would you like to travel if you could go anywhere in the next 5 minutes?

Ans: Antarctica

5. If you could learn any new skill, what would it be?

Ans: To whistle properly 😉

6. If you could have any superpower, what would you choose and why?

Ans: I would like to have the power of brainwashing, because I think a lot of people are in dire need of mental cleaning 😀

7. If you  had the ability to change anything about the world right now, what would you change?

Ans: The unpredictable temperature

8. Who was your first celebrity crush?

Ans: Sharon Stone, I am not going to divulge any more details of it. 😉

I would like to nominate the following bloggers for this award:

1. Saya

2. K Bailey

3. Jessica

4. Carolschepper

5. Doted on

6. Namrata

7. Serin

8. Ranju

I would like to ask the following questions to these nominees:

1. What is the most disgusting thing you have ever done?

2. What is the most wild fantasy you have ever had?

3. Have you ever hit upon someone online?

4. Which is your favorite movie genre and why?

5. Do you believe in God?

6. Which punishment would you choose for hypocrites: shoot point blank or life imprisonment?

7. Name one singer whose lips must be stitched for ever?

8. Who is your favorite sport-person?

Looking forward to the replies. Have an awesome weekend. 🙂