Tag Archives: Fun

Dragon’s Loyalty Award

Blogging is an amazing thing, it introduces us to some of the most precious personalities of the world. One such unbelievable person is Erika. She has a well-planned and meaningful blog. When you visit her site, do not forget to go to the song section. She has humbled me once again by nominating me for the “Dragon’s Loyalty Award”.

Then again, Elizabeth gave me a good reason to feel proud of having such friends in the blogosphere. I am thankful that she considered me for this award. You should visit her blog, her flair is ineffable.

Here are the rules:

  1. Thank the giver and link their blog to your post.
  2. Pass the award on to other bloggers of your choice and let them know that they have been nominated.
  3. Give 7 facts about yourself.

Let me see if I can present seven facts about me:

1. This one is going to generate some special interest in your minds. My first crush was about 25 years older than me. I am I have always had this special thing about the older ladies.  If you think History is boring, browse through my romantic           history. 😉

2. I have faced a situation, when I had to break up with a girl because I’d sent her a gift and it got received by her Hitler-look-alike mom. Do you think that sending roses and teddy is a good way to say sorry? Think again.

3. During my childhood, I scratched a CD-ROM disc to find out what it is made up of and I was given a royal treatment for that creative action.

4. Before I got to know about the round shape of earth and gravity, I believed that one can see Hungary if he/she stands on a cliff in Slovakia. I did not realize that it has turned out to be a geek joke.

5. I get irritated at the sight of selfie rods. Front cameras of mobile devices has spoiled the quality of this world.

6. One of my fantasy is to live the moment between getting shot and dying.

7. I still fear my dad 😉

Finally, I would like to nominate the following bloggers for this award:

1. Bartiladyghost

2. Funlovintravelers

3. Fatima

4. Anactofwriting

5. Raphela

Congratulations to all of them. 🙂

©4yearoldadult

Leibster Award #3

The events of the past week hint that something big is coming my way. Another day, another nomination. This time, Steffany has nominated me for my third Leibster award. I heartfelt thanks to her for this sweet gesture. The answers to her questions are :

1. What impact would you most like to leave on the world?

Ans.: My only objective is to make sure that the number of lovers stays much more than the number of haters.

2. What is your favorite breakfast?

Ans: Anything made from egg whites and fresh fruit juice, and someone to serve it. 😉

3. Where is your favorite place in the world?

Ans: My bed

4. Where would you like to travel if you could go anywhere in the next 5 minutes?

Ans: Antarctica

5. If you could learn any new skill, what would it be?

Ans: To whistle properly 😉

6. If you could have any superpower, what would you choose and why?

Ans: I would like to have the power of brainwashing, because I think a lot of people are in dire need of mental cleaning 😀

7. If you  had the ability to change anything about the world right now, what would you change?

Ans: The unpredictable temperature

8. Who was your first celebrity crush?

Ans: Sharon Stone, I am not going to divulge any more details of it. 😉

I would like to nominate the following bloggers for this award:

1. Saya

2. K Bailey

3. Jessica

4. Carolschepper

5. Doted on

6. Namrata

7. Serin

8. Ranju

I would like to ask the following questions to these nominees:

1. What is the most disgusting thing you have ever done?

2. What is the most wild fantasy you have ever had?

3. Have you ever hit upon someone online?

4. Which is your favorite movie genre and why?

5. Do you believe in God?

6. Which punishment would you choose for hypocrites: shoot point blank or life imprisonment?

7. Name one singer whose lips must be stitched for ever?

8. Who is your favorite sport-person?

Looking forward to the replies. Have an awesome weekend. 🙂

The Creative Blogger Award

creative

My friend Erica never falls short of making me feel thankful for having such great bloggers in my community. Her recent gesture is nominating me for ‘The Creative Blogger Award’. The rules for accepting this award are:

1. Display the logo of the award on your blog

2. Nominate 15-20 blogs and notify them about it

3.Thank the person who nominated you, and link to their blog in your post

4. Share five random facts about myself

5. Pass on these rules to the nominees

It is really difficult to point out random facts in back-to-back posts. But, I would like to sound fresh here:

1) I belong to a pure vegetarian family, but they allow me to eat everything

2) I am good at giving analogies while arguing

3) Whichever college/university/school I have been enrolled in, I have used all the restrooms of their respective campuses

4) When I was forced to learn Mandarin, I made a plan to hit upon the teacher to make her pass me. But, the plan was dropped at the last moment

5) I have recently been hit by the hippie-bug

I nominate the following bloggers for this award:

1) Indah

2) Sagarika

3) Story Teller

4) Niazmina

5) Kritika

6) Alok SInghal

7) Ruchira

8) Momentary lapse of sanity

9) Mimi

10) Jannat

11) Girdhar

12) Seasiangirl

13) Maria

14) Dilip Naidu

15) Tranthanhbinh

Looking forward to the responses of the nominees.

The Triplet Nomination

Who does not like awards? It becomes much better when you get three nominations bundled up together. I am short on words to express my gratitude towards Saadia, for nominating me for ‘The Versatile Blogger Award, ‘The Real Neat Blog Award‘ and a new one for me i.e. ‘The Beautiful Blog Award’. Here is the trio: 614770808 The answers to the questions are: Ques.1) What is your favorite genre of music? Ans.) I never limit myself to any specific genre. Depending upon my mood, I choose my music. Ques.2) Who is your favorite author and favorite book? Ans.2) As of now, Charles Dickens occupies this place with his masterpiece “The Great Expectations” Ques. 3) What is your favorite TV show? Ans. 3) I am not much of a TV fan. Ques. 4) What advice would you get to yourself if you get a time to travel ten years back into the past? Ans. 4) I would not like to create any pressure on the mind of a 13 year old kid. Maybe just ask him to keep up the naughty work. 😉 Ques.5) Again if you are given a time machine to see and visit the wonders of these civilization at their prime where will you go?… a. The Egyptian Civilization b. The Mayan Civilization c. The Mohenjodaro (Indus valley) civilization d. The Middle Ages (Europe and central Asia) e. The Mughal Empire f. Jurassic Period Ans. 5) Jurassic era sounds like a good idea. Ques. 6) What is your favorite quote? Ans. 6) If you need a quote to live a quality life, you need a life buddy Ques.7) What are your thoughts on coffee? Ans.7) Depends upon the person sharing the table with me. And, here are the seven random facts about myself: 1) I have an anonymous certificate which state that, “When irritated, This person is good at making people feel bad”. 2) I am so lazy, that once I traveled to a different country without any exchangeable currency. 3) I do not like stinky tofu, but I often choose to lie. 4) Sometimes, I can get so adamant that even my inconsistency becomes consistent. 5) By now, I am thinking of what to write in this point. Does that proves my lazy nature? 6) I am a mystery, not only to others, but also to myself. 7) Finally, I am done with the random facts and this number 7 reminds me of 007. Finally, I nominate the following bloggers for all the three awards. Come on guys, cherish the moment: 1) The new dynamite of blogosphere 2) Priyanka 3) Megha 4) Theonlysup 5) Paper Prancer 6) Shreya 7) Simple Head Girl Looking forward to your responses. Cheers. 🙂

THE THREE DAY QUOTE CHALLENGE #DAY3

on the final day of this challenge, I thought of experimenting with the way to write a quote . I would like to give a proportionality equation to get an idea about one’s quality of life:

Q∝ 1/ T

where,

Q= Quality of life

T= Total time spent on social media websites (in hours)

This leads us to the following quote:

Quality of life is inversely proportional to the total time spent on social media websites

P.S.: Mathematician readers are requested to act like a lay man while reading this post.

©4yearoldadult