Category Archives: Awards

Real neat blog award

1

I extend my heartfelt thanks to https://bjsscribbles.wordpress.com/ for nominating me for the Real Neat Blogger Award. Here goes the rules for the award:

1. Put the award logo on your blog.

2. Answer 7 questions asked by the person who nominated you.

3. Thank the people who nominated you, linking to their blogs.

4. Nominate any number of bloggers you like, linking to their blogs.

5. Let them know you nominated them (by commenting on their blog etc.)

The sever questions asked by https://bjsscribbles.wordpress.com/ (I have been asked just five questions) and their answers are:

1) how long have you been blogging

Answer: This is the shortest answer one may see, 41 days.

2) how many hour do you spend blogging

Answer: I have never calculated it as such, I do it whenever I feel like. This is like my main activity of the day.

3)Favourite time of day

Answer: I love mornings, the time between 6:00 AM to 12:00 noon.

4)your favourite post topic

Answer: I write about anything which touches my mind and heart. This topics are mostly related to what I see and observe around me

5) your favourite country to visit on the internet

Answer: Germany, no second thoughts on this one.

I hereby nominate the following bloggers for the ‘Real neat blog award’:

1)BroadBlogs

2)The Otaku Judge

3)Mélanie

4)Lorna’s Voice

5)Afrolivia

6) Amommasview

7) erikakind

My questions to the fellow bloggers are:

1) Do you ever bother about what people think about you?

2) Rate WordPress and social-media on a scale of ten

3) What was the real purpose of starting a blog?

4) Have you ever tried to spam people for increasing the hits on your blog?

5) How do you rate blogging as a career opportunity?

6) Have you ever hit on your fellow blogger? (This is the kinky one)

7) Observing the current situation all around the world, Do you think that the world needs a makeover?

I am looking forward to the responses.

©4yearoldadult

Liebster Award

liebster2

This is so kind of Yayo  and theonlysup to nominate me for the Liebster Award. I am honored by this gesture of them.

Rules For The Liebster Award:

  1. Post the award on your blog.
  2. Thank the blogger who presented this award and link back to their blog.
  3. Write 5 random facts about yourself.
  4. Nominate 5 bloggers (they should have less than 300 followers)
  5. Answer 5 questions posted by the presenter and ask your nominees 5 questions. 

Here goes the five random facts about me:

  1. I never complain about anything. The reason for this is that I have faced the worse and thus, even a small thing feels good to me.
  2. I am a big flirt and I have this innate ability to churn out romance out of any situation. I can never explain how it becomes possible. It just happens.
  3. I am practical to such an extent that, sometimes, people feel that I am on drugs.
  4. I am a diplomat at heart.
  5. I have a strong feeling of leaving everything and living a nomadic life.

My Liebster Award Nominations are:

  1. Globe Trottica
  2. Meta-physical Aha
  3. Ramona Crisstea
  4. Thegirldish
  5. These beating pages

Here are my answers to Yoyo‘s questions:

Ques 1: Which would you rather be: happy or joyful? Why?

Ans: I will prefer being Joyful because, going by the literal meaning, I can create happiness for others by being joyful. This is not possible by being just happy.

Ques 2: Have you ever wondered what the meaning of life is?

Ans: I ask this question to myself at every moment of my life. Life is all about giving and spreading smiles. Live it on your terms, having a co-complaints attitude.

Ques 3: Given the wherewithal, where in the world will you live?

Ans: I love peace and I am not going to reveal the place  😉

Ques 4: How do you view your world?

Ans: It is my home and everyone is my family.

Ques 5: What makes you come alive?

Ans: Three things- Writing, writing and writing

My questions to you are:

  1. If you get superpowers for a day, what will you do?
  2. Have you ever felt the evil within you? If yes, give us a hint about it
  3. What is your wildest fantasy?
  4. Have you ever cheated on anyone? If yes, do you regret it?
  5. Which kind of love is the best: Agape, Eros or Philos?

©4yearoldadult