Category Archives: Awards

Brotherhood Award

Here comes another nomination for an award, this time it is for the Brotherhood Award by Shreya. This new kid on the block has got some serious potential. Let me go through the rules quickly:

1) Thank and link back to the person who nominated you for the award.
2) List the Rules and Display the Brotherhood of the world Award logo to your post and/or blog.
3) Answer the questions set to you and then you may create your set of questions for your nominees.
4) Nominate around ten other bloggers and let them know about the award.

Here is my take on the questions asked:

1) Where would you like to go for a vacation?

Ans.: It is Antarctica 😀

2) You can travel back in time, what year would you choose and why?

Ans: I would like to go back to July 2009, that was the month when I did the biggest mistake of my life. I should have gone back to my room after the class. That is when the letter ‘T’ entered my life.  😀

3) What genre of music do you like?

Ans.: I always have a pre-meditated answer for the genre questions, it is “I never limit myself by genres, I watch/listen anything which appeals to me.” I cover everything from ‘Fear of the Dark’ to ‘Wake me up when September ends’.

4) What are your hobbies?

Ans: Writing, reading, and whiskey is slowly moving up the list.

5) How often do you write?

Ans: Just a bit less than the frequency of my breathe.

6) What do you do when someone is upset?

Ans: I diplomatically make them reveal the cause, and then talk through to comfort.

7) Which one do you prefer – desktop or laptop?

Ans: I have never owned a desktop, portable is the need of my work.

8) Do you believe in magic?

Ans: Not at all.

9) If you could bring one fictional character to life, who would he/she be? Why?

Ans: I would like to be a fire-disgorging dragon, and burn some special people of this world. The list begins with  the ‘Man with a hair in his ear‘.

10) If you could change one thing about you, what would it be?

Ans: I am a big failure when it comes to forgiving illogical people. I just cannot ignore them.

I would like to nominate the following bloggers for this award:

1. A Spirited Diva

2. Valerie Mortan

3. Aquileana

4. Sam

5. Nekaar

6. Koivis

7. Wendy Kate

8. Saadia

9. Yashika

10. Eurobrat

The questions to the above nominees are:

1. Do you believe in ghosts? If yes, tell us about the incident which made you believe in them.

2. Do you believe in afterlife and reincarnation?

3. How difficult it is to formulate questions for the fellow bloggers? 😉

4. Do you believe in the existence of hell and heaven?

5. Do you think that online chats are degrading the quality of English?

6. Have you ever written something on the walls of a public toilet?

7. Do you think that astrology is a wing of science?

8. Do you live to eat, or eat to live?

9. What is the most interesting pick-up line you have ever received, or used?

10. What would you do if you were given the power to control people’s mind?

Good luck to the nominees. 🙂

Leibster Award #3

The events of the past week hint that something big is coming my way. Another day, another nomination. This time, Steffany has nominated me for my third Leibster award. I heartfelt thanks to her for this sweet gesture. The answers to her questions are :

1. What impact would you most like to leave on the world?

Ans.: My only objective is to make sure that the number of lovers stays much more than the number of haters.

2. What is your favorite breakfast?

Ans: Anything made from egg whites and fresh fruit juice, and someone to serve it. 😉

3. Where is your favorite place in the world?

Ans: My bed

4. Where would you like to travel if you could go anywhere in the next 5 minutes?

Ans: Antarctica

5. If you could learn any new skill, what would it be?

Ans: To whistle properly 😉

6. If you could have any superpower, what would you choose and why?

Ans: I would like to have the power of brainwashing, because I think a lot of people are in dire need of mental cleaning 😀

7. If you  had the ability to change anything about the world right now, what would you change?

Ans: The unpredictable temperature

8. Who was your first celebrity crush?

Ans: Sharon Stone, I am not going to divulge any more details of it. 😉

I would like to nominate the following bloggers for this award:

1. Saya

2. K Bailey

3. Jessica

4. Carolschepper

5. Doted on

6. Namrata

7. Serin

8. Ranju

I would like to ask the following questions to these nominees:

1. What is the most disgusting thing you have ever done?

2. What is the most wild fantasy you have ever had?

3. Have you ever hit upon someone online?

4. Which is your favorite movie genre and why?

5. Do you believe in God?

6. Which punishment would you choose for hypocrites: shoot point blank or life imprisonment?

7. Name one singer whose lips must be stitched for ever?

8. Who is your favorite sport-person?

Looking forward to the replies. Have an awesome weekend. 🙂

Real Neat Blog Award #3

This Thursday has been all about awards. I have been trying to find a balance between my IPTG-Induction experiment and award-acceptance. The good thing is that I have successfully accepted all the awards. I can serve myself an extra peg of whiskey for this achievement. The day began with a triplet award, followed by the nomination for ‘The Creative Blogger Award‘ by one of my most active readers. As I was soaking in the glory, another nomination came from Suganiya. This one is for the ‘Real Neat Blog Award‘. I am thankful to her for this gesture. 

The rules for accepting this award are:

1. Put the award logo on your blog.
2. Thank the people who nominated you, linking to their blogs.
3. Answer 7 questions asked by the person who nominated you.
4. Nominate any number of bloggers you like, linking to their blogs.
5. Let them know you nominated them (by commenting on their blog, etc.)

So, here are the questions :

1. Do you like to read books? Why?

Ans: I love reading because it stuffs me up with so much data, that nurtures my writing. It also helps as a stress buster.

2. Tell me the character which would resemble the true you?

Ans: This is pretty tough for me. Not by facial looks, but because of my mental exploits, my juniors named me Chanakya :p

3. The name of your first crush and have you ever told him/her that?

Ans: That person is the Voldemort of my life and thus I avoid taking her name. She is the reason I hate the letter “T“.

4. If you could be one character out of a book, what would that be?

Ans: I would like to be the villain in my own book

5. The little things that put a smile on your face everyday?

Ans: Food, food and food.

6. The happiest thing that has ever happened to you?

Ans: Being born to my parents is the happiest event of my life. Sometimes, it feels like a dream to have such level of freedom.

7. Do you believe in true love? (Did I sound like a corny website there?)

Ans: No, I don’t. It should be easier to find unicorn, or an egg of an Albatross.

I liked the questions asked to me, and that is why I choose to forward the same questions to my nominees:

1. Do you like to read books? Why?
2. Tell me the character which would resemble the true you?
3. The name of your first crush and have you ever told him/her that?
4. If you could be one character out of a book, what would that be?
5. The little things that put a smile on your face everyday?
6. The happiest thing that has ever happened to you?
7. Do you believe in true love?

And I nominate the following bloggers for this award:

1. Crumpled paper cranes

2. Anita

3. Shoma

4. Steffany

5. Rose

6. Mama Pains

Good luck to all of you 🙂

The Creative Blogger Award

creative

My friend Erica never falls short of making me feel thankful for having such great bloggers in my community. Her recent gesture is nominating me for ‘The Creative Blogger Award’. The rules for accepting this award are:

1. Display the logo of the award on your blog

2. Nominate 15-20 blogs and notify them about it

3.Thank the person who nominated you, and link to their blog in your post

4. Share five random facts about myself

5. Pass on these rules to the nominees

It is really difficult to point out random facts in back-to-back posts. But, I would like to sound fresh here:

1) I belong to a pure vegetarian family, but they allow me to eat everything

2) I am good at giving analogies while arguing

3) Whichever college/university/school I have been enrolled in, I have used all the restrooms of their respective campuses

4) When I was forced to learn Mandarin, I made a plan to hit upon the teacher to make her pass me. But, the plan was dropped at the last moment

5) I have recently been hit by the hippie-bug

I nominate the following bloggers for this award:

1) Indah

2) Sagarika

3) Story Teller

4) Niazmina

5) Kritika

6) Alok SInghal

7) Ruchira

8) Momentary lapse of sanity

9) Mimi

10) Jannat

11) Girdhar

12) Seasiangirl

13) Maria

14) Dilip Naidu

15) Tranthanhbinh

Looking forward to the responses of the nominees.

The Triplet Nomination

Who does not like awards? It becomes much better when you get three nominations bundled up together. I am short on words to express my gratitude towards Saadia, for nominating me for ‘The Versatile Blogger Award, ‘The Real Neat Blog Award‘ and a new one for me i.e. ‘The Beautiful Blog Award’. Here is the trio: 614770808 The answers to the questions are: Ques.1) What is your favorite genre of music? Ans.) I never limit myself to any specific genre. Depending upon my mood, I choose my music. Ques.2) Who is your favorite author and favorite book? Ans.2) As of now, Charles Dickens occupies this place with his masterpiece “The Great Expectations” Ques. 3) What is your favorite TV show? Ans. 3) I am not much of a TV fan. Ques. 4) What advice would you get to yourself if you get a time to travel ten years back into the past? Ans. 4) I would not like to create any pressure on the mind of a 13 year old kid. Maybe just ask him to keep up the naughty work. 😉 Ques.5) Again if you are given a time machine to see and visit the wonders of these civilization at their prime where will you go?… a. The Egyptian Civilization b. The Mayan Civilization c. The Mohenjodaro (Indus valley) civilization d. The Middle Ages (Europe and central Asia) e. The Mughal Empire f. Jurassic Period Ans. 5) Jurassic era sounds like a good idea. Ques. 6) What is your favorite quote? Ans. 6) If you need a quote to live a quality life, you need a life buddy Ques.7) What are your thoughts on coffee? Ans.7) Depends upon the person sharing the table with me. And, here are the seven random facts about myself: 1) I have an anonymous certificate which state that, “When irritated, This person is good at making people feel bad”. 2) I am so lazy, that once I traveled to a different country without any exchangeable currency. 3) I do not like stinky tofu, but I often choose to lie. 4) Sometimes, I can get so adamant that even my inconsistency becomes consistent. 5) By now, I am thinking of what to write in this point. Does that proves my lazy nature? 6) I am a mystery, not only to others, but also to myself. 7) Finally, I am done with the random facts and this number 7 reminds me of 007. Finally, I nominate the following bloggers for all the three awards. Come on guys, cherish the moment: 1) The new dynamite of blogosphere 2) Priyanka 3) Megha 4) Theonlysup 5) Paper Prancer 6) Shreya 7) Simple Head Girl Looking forward to your responses. Cheers. 🙂